Aleyna Tilki "Evleniyorum" demişti! Damat ortaya çıktı! Tilki'nin mesajı olay oldu!

Şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz gün "Ayın 28'inde evleniyorum" paylaşımı yapmıştı. Yaptığı paylaşım sonrası damat ortaya çıktı. Tilki'nin verdiği mesaj olay oldu.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Aleyna Tilki, şarkıları ve paylaşımları ile adından sıkça söz ettiriyor. Son paylaşımı ile gündeme otuyan şarkıcının geçtiğimiz gün yaptığı "Evleniyorum" paylaşımının nedeni ortaya çıktı. 30 Temmuz'da klibi yayınlanacak olan Sır isimli şarkısının klibinde bir robotla evlendiği görüldü.

DAVETİYE ÇOK KONUŞULMUŞTU

Yeni şarkısı Sır'ı çıkartacağı gün için geri sayımı başlatan Aleyna, nikah memurunun köpek, şahidin ise kedi olduğu ilginç bir davetiye yayınlamıştı.

"EVLENİYORUM DEMİŞTİ"

Aleyna Tilki, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ayın 28'inde evleniyorum. 30'unda da klibimiz çıkacak. Bu da davetiyem. (28'inde düğünümü Instagram'dan canlı izleyebilirsiniz.)" demişti.


ROBOTLA EVLENİYOR

Tilki, son paylaşımıyla önceki gün yaptığı "Evleniyorum" çıkışının nedenini açık etti. Tilki'nin ayın 30'unda yayınlayacağı Sır şarkısı için böyle bir yola başvurduğu ortaya çıktı. Klipten yayınlanan ilk gösterimde bir robotla evlendiği görülüyor.

Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu Feri Baycu Güler, Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna katıldı Feri Baycu Güler, Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna katıldı
Sonraki Haber