Aleyna Tilki evleniyor! Davetiyeyi sosyal medyadan paylaştı! İşte eş adayı...

Şarkıcı Aleyna Tilki evleneceğini duyuru. Son yılların en çok konuşulan isimlerinden başarılı şarkıcı, sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaştı. Takipçileri ise eş adayının peşine düştü.

Şarkıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki magazin gündemine bomba gibi düşecek bir paylaşım yaptı. 28 Temmuz'da evleneceğini duyuran Tilki, 30 Temmuz'da da yeni klibini paylaşacağını duyurdu. Davetiyesini de takipçileri ile paylaşan şarkıcı, herkesi şaşırttı.

Hayranlarının yarın akşam yapılacak organizasyonda kiminle evleneceğini merak etttiği şarkıcının Restograde'ye destek yağıyor.

Ünlü şarkıcı, "Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler" ifadelerini kullanmıştı.

"Amerika'da doğup büyüseydim..."

"Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?" sorusuna yanıt veren Tilki, şunları söylemişti:

Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya'da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım.

Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Akdeniz'de gece vakti deprem!
Sonraki Haber