Aleyna Tilki bacak boyunu uzattıkça uzattı! Takipçileri fırsat bu fırsat deyip saldırıya geçti!

Aleyna Tilki Dubai pozlarına devam ediyor. Annesi ile birlikte çıktığı tatilden pozlarını takipçileri ile paylaşan Tilki, bacak boyunu aşırı uzatında takipçileri bu fırsatı kaçırmadı.

instagram hesabından yayınladığı kısacık şortlu pozuyla alev alev yanan Aleyna Tilki, programla bacak boyunu uzattı. Ancak aşırı bir şekilde uzattığı bacak boyu takipçilerinin gözünden kaçmadı. Fırsat bu fırsat deyip dalga geçtiler.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki annesi Havva Öztel ile çıktıkları Dubai tatilinden fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı pozları ile takipçilerinin beğenisine sunan şarkıcı, alevli kalpli pozunda bacak boyunu 30 cm uzatınca olanlar oldu. Programla uzattığı bacak boyunu fazla bulan hayranları ise kendisiyle dalga geçmekten çekinmedi.

"BU NASIL BOY UZATMA!"

Ünlü şarkıcıya; "Boyunu bu kadar uzun göstermene ne gerek var ki?, "Üç metre yapsaydın kendini", "Ben de 1.55 boyla 1.80 çıkabiliyorum", "Bu nasıl boy uzatma!" şeklinde yorumlar yapıldı.

Öte yandan Aleyna Tilki'nin boyu da merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı, verdiği demeçlerin yanısıra güzelliği ile de magazin gündeminde zaman zaman kendine yer buluyor.

Şarkıları dilden dile dolaşan Aleyna Tilki'nin boyu 175 cm'dir.

Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek 25 Nisan 2024 Perşembe akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! 25 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte kararlar...
Sonraki Haber