Aleyna Çakır olayında son gelişme! Aleyna Çakır'ın babası neden bayıldı?

Aleyna Çakır olayında son gelişme! Günlerdir Müge Anlı'nın programında kızlarını öldürdüğünden şüphelenilen Ümitcan'ın tutuklanması için uğraşan ailenin sesini bakanlık duydu. Ümit'in arakdaşının iddialarına dayanamayan baba canlı yayında bayıldı. Aleyna Çakır olayında son gelişme!

Aleyna Çakır olayında son gelişme! 17 Eylül günü ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında Aleyna Çakır'ın araştırması kapsamında konuşan kişilerin çabaları sonunda bakanlık tarafından görüldü. Yayında Ümit'in arakdaşının yaptığı iddialar herkesi şok etti.

ALEYNA ÇAKIR'IN BABASI DUYDUKLARINA DAYANAMADI!

Ümitcan'ın arkadaşı " Şikayetini Ümit'in isteği üzerine geri çekmiş." Ümit'in arkadaşı daha önce Aleyna'yı hastaneyi götürüp darp raporu almış. " Vücudundaki morluklar Ümit'in yaptığı anlamına gelmez" dedi.

Bu sözleri duyan Aleyna Çakır'ın babası fetyat etti. Devlet büyüklerinden ağlayarak yardım isteyen baba acıya dayanamayıp bayıldı.

"ORAYA GELİP BİLDİKLERİMİ ANLATAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM"

Ümit'in arkadaşının yaptığı konusmdan sonra dayanamayıp yayına bağlanan bir kişi " Oraya gelip bildiklerimi anlatamadığım için özür diliyorum" dedi. "O morlukları nasıl bilmez" "Aleyna asla açık elbise giymezdi. Her tarafı kapalıydı. Makyaj yaparken görseydiniz." dedi. "Aleyna ailesine dönmek istiyordu." dedi.

Bakanlık bu konunun araştırması hakkında müfettiş gönderdi. Bakanlık tarafından soruşturma başlatıldı. Yayında söylenen iddialar ihbar kabul edildi. Müge Anlı programına konuşmuş olan 20 kişinin ifadeleri tekrar polis tarafından alınacak. 

Aleyna Çakır'ın ölümündeki bu gariplik akıllara cinayete intihar süsü mü verildi sorularını getiriyor. İntihar edicek bir insanın ailesine bir mesaj bırakmasının daha olağan bir durum olması nedeni ile aniden ölen Aleyna'nın durumu dikkat çekiyor.

19 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Oğuz Murat Aci'nin öldüğü kazanın tek tutuklusu hakkında karar! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar
Sonraki Haber