Akşener'in "tesettürlü kadın" vurgusu 28 Şubat'taki sözlerini hatırlattı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Akşener, konuşmasında "Başörtülü kadınlara alışacaksınız" dedi. Akşener'in bu sözleri akıllara 28 Şubat sürecinde söylediği sözleri getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"ÇİFTÇİYE VERİLEN MAZOTTA VERGİ KALDIRILSIN"

Çiftçilerin kullanacağı mazottan hiç olmazsa bu yıl vergileri kaldırın.

Süt sanayicisine elektrik desteği sağlayın.

2023 SEÇİMLERİ

O sandık er ya da geç gelecek. O sandık geldiğinde biz de seçim yapacağız. Bu seçim sadece cumhurbaşkanı ya da milletvekillerini belirleyeceğimiz bir seçim olmayacak. Helal ile haram arasında olacak. O günler geldiğinde iyiler mutlaka kazanacak.

İLAÇ FİYATLARI

İlaç yokluğunun krize dönmesine engel olmak için yıl sonunu beklemeden, kriterleri yeniden değerlendirin. Gerçekçi kur düzenlemesi yapın ki milletimiz daha fazla ilaç sıkıntısı çekmesin.

"TESETTÜRÜYLE UĞRAŞILMAYAN KADINLARA ALIŞACAKSINIZ"

İYİ Parti iktidarında kadınların varlığına da başarılarına da alışacaksınız. Tesettürüyle uğraşılmayan, bedeniyle sömürülmeyen, durakta lambanın soğuk ışığına sığınmayan, kendi ayakları üstünde dağ gibi duran kadınlara alışacaksınız.

Meral Akşener, 28 Şubat sürecinde, "28 Şubat'ta başörtüsüne uzanan eli kırarım diyen bendim" demişti. Ancak Akşener o dönem, 28 Şubat kararlarının uygulanacağını söylemişti ve "kıyafet yasasına" destek vermişti.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber