Akşener'den "Kur korumalı TL mevduatı" sistemine ilk yorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı döviz kurunu düşüren kur korumalı TL mevduatı sistemine eleştirilerde bulunan Akşener, "Madem büyük bir başarı, doğalgaz ve elektrik fiyatlarını hemen düşürün." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener'in gündeminde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan kur korumalı TL mevduat sistemi vardı.

"2023 hedefleri bitti, yerine 1973 çözümleri geldi." diyen Akşener, tepkisini şöyle dile getirdi: "Milletimize ekonomik başarı diye itilemeye çalışıyorlar. Nas diye gezdi, hayatımıza yeni modeli sokuverdi. Kur farkını devlet olarak ödeyeceklerini söyledi. Çocuk mu kandırıyorsun Erdoğan, yani gizli faizi ödeyecektin, döviz lobilerinin ekmeğine niye yağ sürdün. Adını faiz koysan, bankalar piyasa şartlarına göre davranacaklardı. Türkiye ekonomisi deneme tahtası mı? Yazıklar olsun sana.

"ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ FATURALARINI DÜŞÜRÜN"

Madem kur düştü, madem artık uçuyoruz o zaman hemen doğal gaz ve elektrik faturalarını düşürün. Memleketimiz ekonomi cahili bir adamın saçma sapan deneyleriyle sınanıyor."

Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir TBMM Genel Kurulu toplandı; İsrail ile ticaret tartışması Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Putin Türkiye'ye geliyor!
Sonraki Haber