Yanardağ: Akpınar'ı kınayan Bekaroğlu'nun ihracını istedi!

ABC gazetesinde yazıları yayınlanan, Tele 1 TV'de program yapan Merdan Yanardağ ne kadar demokrat bir gazeteci olduğunu attığı bir tweet ile ortaya koydu. Yanardağ, Metin Akpınar'ın sözlerini kınadığını belirten CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun partiden ihraç edilmesini istedi.

Karayolları Trafik Kanununda değişiklik öngören torba yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerinde söz alan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu Metin Akpınar'ın tartışmalı sözlerini kınadığını söylemişti. 

"Metin Akpınar'ı kınıyorum, sözlerine katılmıyorum ama Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından sonra onu oraya gönderenleri de kınıyorum. İkisini de kınıyorum" diyen Bekaroğlu'nun bu sözleri gazeteci kimliği taşıyan Merdan Yanardağ'ı çok kızdırdı. 

ABC gazetesinde yazıları yayınlana, Tele 1 TV'de program yapan Merdan Yanardağ hem Akpınar'ı hem de onu ifadeye çağıranları kınadığını söyleyen Bekaroğlu'nun CHP'den ihraç edilmesini istedi. 

Üstelik bunu da 'Ahlak' ve 'Demokrasi' adına istediği gibi bir yalanın arkasına sığınarak yaptı. İşte Yanardağ'ın gazetecilik ilkelerini yerle bir eden sözleri:

"Şu Metin Akpınar'ı kınadığını söyleyen CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nu da ben kınıyorum. Bu nasıl bir ucuzluktur? Bu nasıl bir yaltaklanmadır? Onu bu saatten sonra bu partide tutucaklara yazıklar olsun.. Bu bir disiplin suçu olmasa bile, bir ahlak ve demokrasi suçudur."

Survivor All Star'da dokunulmazlık ve ödül oyunu mücadelesi! Okan Buruk: 7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz! Eylem Tok olayına Kızılcık Şerbeti dizisinde mesaj verildi!
Sonraki Haber