Akıllı telefon kullanıcıları dikkat! Mobil siparişlerinizde 12 kg'lık ev tüpü 275 TL'ye düşecek! Son tarih 6 Aralık!

Artan tüp fiyatları sebebi ile çeşitli ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken tüketicilere, sektörün öncüsü İpragaz’dan yeni bir kampanya haberi geldi. İşte tüp kampanyasının ayrıntıları…

Yükselen döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satın alınan hizmet başlıklarına ve hizmet ürünlerine de aynı doğrultuda zamların yapılmasına sebep oldu. Bu durum geçtiğimiz senenin sonunda başlamış olan bir zam döngüsü olarak değerlendirilirken bu sene içerisinde de piyasaları etkileyerek maliyetleri arttıracak birçok gelişmenin yaşanması, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmet ürünlerine yeni zamların eklenmesine sebep oldu.

Artan akaryakıt fiyatları ve üretim aşamasında hesaplanan maliyetlerin artması, ev tüpü fiyatlarına da direkt olarak yansıdı. Hemen hemen tüm yaşam alanlarının temel ihtiyaçları arasında bulunan ev tüplerinin yüksek oranlarda zamlanması, vatandaşları oldukça zor bir duruma sürükledi. Bu durum karşısında sessiz kalamayan sektörün öncü firmalarından İpragaz hem kendi müşteri potansiyelini korumak hem de tüketicilerin bütçelerine destek olabilmek amacı ile bazı iş birlikleri yaparak yeni kampanyalar düzenlemeye başladı.

Geçtiğimiz haftalarda Turkcell ile iş birliği yapan ve Turkcell kullanıcılarına indirimli tüm satın alma fırsatı sunan İpragaz, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında akıllı cihaz kullanıcılarına seslenen firma, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

İPRAGAZ’DAN IPHONE KULLANICILARINA YENİ KAMPANYA MÜJDESİ!

Sektörün öncü firmalarından olan İpragaz, artan tüp fiyatlarına karşı yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyası kapsamında iPhone kullanıcılarına seslenen firma, App Store üzerinden verilecek siparişlerde 12 kg’lık ev tüplerinin 275 TL’den satın alınabileceğini ifade etti.

İPRAGAZ EV TÜPÜ KAMPANYASININ AYRINTILARI

İpragaz’ın İPApp kullanıcıları için düzenlemiş olduğu kampanyadan yararlanabilmek için uygulama üzerinden bir şifre alınması ve ilgili şifrenin ödeme ekranına girilmesi gerekmektedir. Söz konusu kampanya yalnızca uygulama üzerinden verilen siparişler ve kampanyaya katılan bayiler için geçerlidir. Bir müşteri kampanyadan 45 gün içerisinde yalnızca bir kere yararlanabilir. Kampanyanın son başvuru tarihi ise 6 Aralık olarak belirlenmiştir.

Fenerbahçe'de Fred ile ilk puan kaybı Kızıl Goncalar dizisinde ortalık fena karışacak! Anıtkabir'e ilk ziyaret Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan
Sonraki Haber