Akar'dan Kabil Havalimanı mesajı: Kısa sürede şekillenecek, Mehmetçik'i tehlikeye atmayız!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kabil Havalimanı'nın güvenliğine ilişkin açıklamada bulundu. Akar, "Kısa sürede şekillenecek, Mehmetçik'i tehlikeye atmayız" açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Afganistan'daki havalimanının işletilmesi konusunda "Önümüzdeki günlerde bu konu şekillenecek. Bizim herhangi bir şekilde Mehmetçiği tehlikeye atmak gibi durumumuz söz konusu olamaz" açıklamasında bulundu.

"MEHMETÇİK SINIRLARA HAKİMDİR"

Akar "Mehmetçik sınırlara hakimdir, bu konuda yapılması gerekenleri yaptı, ilave tedbirlerle yapmaya devam ediyor. Mehmetçik bu çalışmalarında yalnız değildir. Hudut güvenliği tek bir hat olarak değerlendirilmemeli. Tedbirler sınır hattından başlıyor, arkasındaki bölgeleri, kontrol noktaları ve şehir merkezlerini de kapsıyor.

"İLAVE TEDBİRLER ALINDI"

Yerinde ve zamanında her türlü tedbir alındı, alınmaya devam ediliyor. Son gelişmelerden sonra İran sınırında olası bir hareketliliğe karşı tedbirlerimizi bir kez daha gözden geçirdik, ilave tedbirler aldık" diye ekledi.

19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı
Sonraki Haber