AK Parti'li Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na döviz göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TL mevduatları için atılacak yeni adımları açıklamasının ardından kurdaki düşüş yüzde 33’ü geçti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Hamza Dağ ise kurdaki sert düşüşün ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medyadan bir göndermede bulundu. Dağ, paylaşımında "Dövizdeki düşüşten sonra Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yeni tweet: Döviz bürosundan doların yükselmesini istedim, cevap vermediler. Saat 11’de geliyorum" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulunarak TL mevduatları için atılacak yeni adımları açıkladı.

Erdoğan açıklamasında, "Dövizin muhtemel getirisine Türk lirası varlıklarda kalarak ulaşılabilmesini sağlayacak bu yeni araç şöyle işleyecektir; insanlarımızın bankadaki Türk lirası varlığının mevduat kazancı kur artışından yüksekse bu getiriyi elde edecek ama kur getirisi mevduat kazancının üstünde kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek" ifadelerini kullandı.

5'li önlem paketinden de söz eden  Erdoğan'ın açıklamaları ardından döviz kurunda sert düşüş yaşanarak kurdaki düşüş yüzde 33'ü geçti.

DAĞ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ESPRİLİDOLAR KURU GÖNDERMESİ!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ise kurdaki sert düşüşün ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan bir göndermede bulundu. Dağ sosyal medya hesabından, "Dövizdeki düşüşten sonra Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni tweet: Döviz bürosundan doların yükselmesini istedim, cevap vermediler. Saat 11'de geliyorum" paylaşımı yaptı.

MSB duyurdu! PKK, FETÖ ve DEAŞ mensubu şüpheliler yakalandı Mevduatta stopaj detayı: Süre doluyor! Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem
Sonraki Haber