AK Parti'den CHP mağduru işçilere destek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart seçimlerinin ardından CHP'li başkan tarafından Bolu Belediyesi'ndeki işlerinden çıkartıldıkları için 11 gün süren bir yürüyüşle Ankara'ya gelen işçilere destek verdi. Ünal, "Belediyelerimiz ideolojiyle değil hakkaniyetle çalışan, emekçilerinin sofralarına göz dikmeyen, cömert ve dürüst insanlara emanet edilmelidir." dedi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 11 günlük bir yürüyüş sonrası bugün Ankara'ya ulaşan CHP mağduru işçileri attığı bir dizi tweet ile destek verdi.

İşçilere ait fotoğrafları da paylaşan Ünal şunları söyledi:

"31 Mart Yerel Seçimi öncesi, seçilmesi halinde hiçbir işçiyi işten çıkarmayacağını noter huzurunda taahhüt eden Chp'li Bolu Belediye Başkanı, seçilir seçilmez ilk iş olarak 97 işçi kardeşimizi işten çıkarmış, işçilerimizin ekmekleriyle oynamıştır.

Seslerini duyurmak için Bolu'dan Ankara'ya 11 gündür yürüyen HAK-İŞ üyeleri, bugün Chp Genel Merkezi önünde haklı taleplerini dile getirmişler, bu zihniyetin vurdumduymazlığı ve ikiyüzlülüğü karşısında haklarını aramaya, emekleri uğruna mücadele vermeye devam etmişlerdir.

Kendilerini işçinin, emekçinin temsilcisi olarak sunanların, işçilere nasıl zulmettiğini herkes görmelidir. Belediyelerimiz ideolojiyle değil hakkaniyetle çalışan, emekçilerinin sofralarına göz dikmeyen, cömert ve dürüst insanlara emanet edilmelidir."

Erdoğan, Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda konuşuyor! Türkiye'den önemli 'Filistin' hamlesi Taksim metrosunda intihar girişimi!
Sonraki Haber