AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe İBB'yi göreve çağırdı!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından İstanbul'da altyapı yetersizliğine isyan etti. Kabaktepe, İBB yöneticilerine seslenerek, "Bir an önce Ömerli Barajı’ndaki tehdidin önüne geçmeye çağırıyorum. İstanbul, musluklarından yeni bir salgının akmasını istemiyor!" ifadelerini kullandı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Pendik’te bulunan Göçbeyli ve Ballıca köylerinde evlerin ve ahırların kanalizasyon giderlerinin Ömerli Barajına bağlanan dereye akmasına tepkiler devam ediyor. Bölgede arıtma ve temizleme işlemi yapılmaması nedeniyle derelerden Ömerli Barajına adeta zehir aktığı görüntüler kamuoyuyla paylaşılmıştı.

İSKİ'YE BİLDİRİLDİ AMA...

Derelerde ayrıca balık ölümlerinin de yaşandığı gözlenmiş, durumdan şikayetçi olan köy sakinleri durumu İSKİ'ye bildirdiklerini, fakat kendileriyle ilgilenilmediğini belirtmişti.

Haberlerin yapıldığı günden bugüne İBB yetkilileri tarafından bölgede hâlâ hiçbir arıtma veya temizleme işlemi yapılmadı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yaptığı paylaşımla duruma yeniden dikkat çekerek CHP'li İBB yöneticilerini göreve çağırdı.

Kabaktepe paylaşımında büyük tehlikeye dikkat çekerek "Alt yapıdaki yetersiz yatırımlar, halk sağlığını tehdit ediyor. Asli görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen CHP'li İBB yöneticilerini, bir an önce Ömerli Barajı’ndaki tehdidin önüne geçmeye çağırıyorum. İstanbul, musluklarından yeni bir salgının akmasını istemiyor! " ifadelerini kullandı.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?