AK-47'nin kalaşnikof olduğunu bilmeyen Cem Küçük'e eleştiri yağdı

Habertürk TV'de Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları tartışılırken, Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük ve Savunma Analisti Hakan Kılıç arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Sosyal medyada gündeme oturan Cem Küçük'e eleştiri yağdı.

This browser does not support the video element.

Habertürk TV'de yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programında bu gece Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının son durumu tartışıldı. Programda sarf ettiği sözler nedeniyle konuklardan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük sosyal medyanın zirvesine oturdu.

Rusya-Ukrayna savaşının tartışıldığı programda konu silahlardan açılınca; Savunma Analisti Hakan Kılıç, "1000 metre ilerideki mermiyi kalaşnikof ile vuramazsınız" dedi. Cem Küçük, "Ama Ak-47 vurur" diye araya girerken, Kılıç'ın yanıtı "AK-47 kalaşnikof zaten" oldu.

Bu diyaloğun videosunu sosyal medyadan paylaşan çok sayıda kullanıcı Küçük'ü eleştirirken, savaş temalı programda yorum yapmasına tepki geldi.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle