Ajda Pekkan gün geçtikçe gençleşiyor! Son görüntüsü olay yarattı

Önceki akşam Bursa'da sahneye çıkan Ajda Pekkan sahne kıyafeti ve performansıyla hayranlarından tam not aldı. Ajda Pekkan'ın konserinden paylaştığı kareler ise görenleri şaşırttı. 76 yaşında olmasına rağmen genç kız gibi görünen Pekkan'ın yüzündeki büyük değişim dikkatlerden kaçmadı. Süperstar'ın son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Görüntüsüyle yıllara adeta meydan okuyan Süperstar'ın yüzüne yeni bir estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi. İşte Ajda Pekkan'ın son görüntüsü...

Ajda Pekkan’ın konser sonrası paylaşılan fotoğrafları olay oldu! Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, Hilton Bursa Otel’in 10’uncu kuruluş yıldönümü kutlaması kapsamında konser verdi. Konserden karelerini 639 bin takipçili Instagram hesabından da paylaşan Ajda Pekkan son görüntüsüyle hayrete düşürdü. Ünlü şarkıcının her zaman olduğundan farklı görünmesi ise estetik iddialarını beraberinde getirdi.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Ağrı'da çocuklara kan donduran işkence! O imam gözaltına alındı Fenerbahçe tamam dedi, UEFA ülke puanı güncellendi!