Aile Bakanlığı terör mağduru ihtiyaç sahibi ailelere aylık 1.200 TL ödeme yapıyor! İşte Van terör zararı yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Van'da yaşayan, terör olaylarından maddi/manevi zarar gören ve çeşitli sebeplerden dolayı çalışamayan vatandaşlarlara aylık 1.200 TL nakit para desteği sağlıyor. İşte, Van 1.200 TL terör yardımı başvuru formu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ankara'da yaşayan ve maddi yardıma ihtiyacı olan pekçok vatandaşa destek olmaya devam ediyor. Gıda, doğum, askerlik gibi sosyal yardım projeleri dışında sadece kadınlara gönelik maddi destek projeleri de bulunuyor.

Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çeşitli terör olaylarında zarar gören ailelere her ay düzenli 1.200 TL ödeme yapılıyor. 

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

VAN TERÖR ZARARI YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Van terör zararı yardımı, terör olaylarından etkilenen kişilerin acil durum kapsamında gıda, giyim, yol, eğitim ve barınma gibi ihtiyaçlarına yönelik olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıfları tarafından yardımlar yapılmaktadır.

Bu yardım, ikamet ettiği yerde terör olaylarından etkilenen vatandaşlar ile terör olaylarından dolayı göç etmek zorunda kalan vatandaşları kapsamaktadır.

Bu kapsamda, 12 ay boyunca düzenli olarak 1.200 TL ödeme yapılacaktır.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

SÜLEYMANCILAR FETÖ GİBİ TÜRKİYE İÇİN TEHDİT Mİ OLUŞTURUYOR? Yunanistan'a kaçıyorlardı! Hepsi yakalandı Borsa güne yükselişle başladı
Sonraki Haber