Ahmet Nur Çebi'den Alex Teixeira açıklaması... Brezilyalı yıldız Beşiktaş'a doğru...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kendisini bu aralar yolda görenlerin "merhaba"dan çok Alex Teixeira transferini sorduğunu esprili bir dille anlattı. Siyah-Beyazlılar, Dubai'de umduğunu bulamayan Brezilyalı yıldızla anlaşmaya çok yakın. İşte detaylar...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk kutlama gecesine katıldı. Kendisine şu sıralar herkesin Alex Teixeira'yı sorduğunu esprili bir dille aktaran Çebi, "Ben dışarıda dolaşırken yanıma gelen bütün Beşiktaşlı arkadaşlar sadece transfer soruyorlar. Yanıma gelenler 'Alex'ten ne haber?' diyor. Ya arkadaş bir 'nasılsın' de, bir 'günaydın' de. Transferler gizli yapılır, transfer bittiği gün açıklanır. Transferin daha evvel konuşulması kulübümüze zarar verir. Onun için hoşgörü rica ediyorum" dedi.

Transfer konusunda, "Transferler gizli yapılır, transfer bittiği gün açıklanır" diyen Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, şunları söyledi:

"Şampiyonluklarda birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Çebi, Şampiyonluklar birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor. Ne hoca, ne futbolcu, ne başkan ne de yönetici. Ancak herkes bir araya geldiğinde bunu başarabilirsiniz. İki kişiyle hiçbir şey olmaz. Kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu seneki sloganımızla bitiriyorum ve 'şampiyon sensin' diyorum. Seneye de inşallah şampiyon yine sensin. Sen taraftar, sen Beşiktaş'sın." 

 ALEX TEİXEİRA'DA İBRE BEŞİKTAŞ'A DÖNDÜ

Siyah-Beyazlılar uzun süredir takip ettiği ve transferi için tüm imkanlarını seferber ettiği Alex Teixeira için mutlu sona yaklaşıyor. Hürriyet'in haberine göre; Brezilyalı yıldız transfer görüşmeleri için gittiği Dubai’de umduğunu bulamadı. Beşiktaş’ın 2 yıllık 5 milyon Euro’luk teklifine karşılık 2 yıl için 10 milyon Euro öneren Sharjah ve Al Hilal görüşmelerden sonuç alamayınca transferde rota yine Beşiktaş’a döndü.

Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, Alex Teixeira için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ve Josef de Souza’nın da transferde aracılık yaptığını belirtirken “Alex Teixeira için kulübün menfaatleri doğrultusunda fiyat politikamızı ilettik. Kendilerinden haber bekliyoruz. Bence teklife sıcak bakıyorlar” dedi.

Teixeira dışında alternatif birkaç oyuncu ile daha görüştüklerini vurgulayan Kocadağ "Sergen Yalçın ile sürekli transfer çalışmalarını beraber yürütüyoruz. Bir an önce takımın tamamlanması için çalışıyoruz. Taraftarlarımız merak etmesinler” diye konuştu.

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber