'Konuşacak adam konuşur, tehdit etmez'

Yaptığı son konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı düelloya davet edecek kadar ileri giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "3 gün konuşsak, 3 ay nefes alamazlar" ifadelerini kullanmıştı. Davutoğlu'na köşesinden yanıt veren Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Konuşacak adam konuşur. Konuşursam diye tehdit etmez." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Bize medya ambargosu koyuyorlar. Biliyorlar ki biz 3 gün konuşsak, 3 ay nefes alamazlar” dedi.

Davutoğlu, “İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Yaptığı her suçlamanın cevabını verir, yanlış yürüttüğü her politikanın alternatifini kendisine birer birer anlatırız” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düello çağrısı yapacak kadar ileriye gitti.

Davutoğlu'nun o açıklamasına bugünkü köşesinden yanıt veren  Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Davutoğlu'na tavsiyelerde bulundu.

Hakan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"“BİR konuşursam ortalık karışır”, “Konuşursam perişan olurlar”, “Konuşursam yer yerinden oynar”, “Konuşursam insan içine çıkamazlar” türü cümleler, yeryüzünün en antipatik cümleleridir.

*

Konuşacak adam konuşur.

“Konuşursam” diye tehdit etmez.

Bırak delikanlılığın raconunu, delikanlı olma iddiasında olmayanların raconunda bile yoktur “konuşursam” tarzı laflar.

*

En son “Biz üç gün konuşsak, üç ay nefes alamazlar” diye açıklama yapan Ahmet Davutoğlu’na siyasetten bağımsız, tamamen dostane bir çağrıda bulunuyorum:

Yapmayın böyle Ahmet Bey. İnanın feci antipatik kaçıyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Tokat'ın turistik ilçesi Sulusaray'da deprem paniği yaşanıyor... Tokat'ta korku dolu gece! 1 dakika ara ile beş deprem!
Sonraki Haber