Bu kez Ahmet Hakan işaret etti: Sözcü yazarının oğlu olan Sözcü yazarı...

Hulki Cevizoğlu, '128 milyar dolar' iddiasının kaynağının yurt dışında bulunan ve eskiden Türkiye'de bankaları olan bir iş adamı olduğunu açıkladı. Bu açıklama sonrası gözler Cem Uzan'a çevrildi. Konuyu bugünkü köşe yazısına taşıyan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, yeni bir detayı daha açığa çıkardı.

Muhalefetin 128 milyar dolar iddialarıyla ilgili canlı yayında değerlendirmelerde bulunan gazeteci Hulki Cevizoğlu, iddianın kaynağını ilk kez açıkladı.

Cevizoğlu'nun "Bu 128 milyar dolar olayının kaynağı yurt dışında olan bir iş adamı. Eskiden Türkiye’de bankaları olan birisi. AK Parti'ye daha önce yaklaşmak istedi ama sonuç alamadı. Türkiye'deki muhalif bir gazetenin ekonomi yazarına bu olayı bildiriyor. Oradan da CHP'nin önüne geliyor." sözleri sonrasında gözler Cem Uzan'a çevrildi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Cevizoğlu’nun 128 milyar dolar konusunu ilk kez gündeme getiren isim olarak tanımladığı kişi... Cem Uzan’ın ta kendisidir." diyerek konuya dahil oldu.

"SÖZCÜ YAZARININ OĞLU OLAN SÖZCÜ YAZARI"

"Cevizoğlu’nun Cem Uzan’dan sonra konuyu medyaya taşıyan isim olarak işaret ettiği kişi Sözcü yazarının oğlu olan Sözcü yazarıdır." diyerek yeni bir şifreyi paylaşan Hakan, yazısını şöyle sürdürdü:

"Peki Cevizoğlu’nun “bana bunları sağın, solun, kuzeyin, güneyin, herkesin sevdiği, ekonomiden anlayan bir kişi anlattı” dediği kişi kim? Galiba bu kişi İlhan Kesici’dir.

Bütün bunlardan çıkan sonuç ise şudur:

Kaçak durumundan kurtulmak için AK Parti’ye yanaşmayı deneyen, bu uğurda Ahmet Necdet Sezer’e “En gizli FETÖ’cü” falan diye hakaret eden, ancak hükümetten yüz bulamayınca kendisini iyiden iyiye AK Parti karşıtlığına vuran CEM UZAN...

Bu 128 milyar dolar işinin ilk suflesini Sözcü yazarına vermiş.

Peki bu durum muhalefetin 128 milyar dolar üzerinden kampanya yapmasına halel getirir mi?

Getirmez tabii...

Niye getirsin?

Ama kamuoyunun da ilk suflör ile ilgili yapılan her türlü spekülasyonu bilmesinin bir sakıncası olmasa gerek."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber