Davutoğlu şehit cenazelerini kaybettiği koltuğa paravan yaptı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir süre önce katıldığı canlı yayında Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran seçimleri öncesinde "HDP ile anayasa yapabiliriz" dediğini açıklamıştı... Soylu'ya Davutoğlu'ndan yanıt geldi. Sosyal medyada bir video paylaşan Davutoğlu, Soylu'nun açıklamalarını şehit cenazeleriyle harmanlayarak 'terörle mücadele' mesajı verdi! Davutoğlu, videosuna kameralar önünde ağladığı anları eklemeyi de unutmadı

This browser does not support the video element.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te katıldığı yayında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında çok konuşulan açıklamalar yaptı.

Bakan Soylu, Davutoğlu'nun 7 Haziran seçimleri öncesi MYK toplantısında "HDP ile anayasa yapabiliriz" dediğini söyledi.

Bakan Soylu, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı;

"Yıl 2015. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran seçimleri önce MKYK toplantısında bir değerlendirme yapabilirken. “HDP’yle anayasa yapabiliriz” diye bir cümle çıktı ağzından.

Seçim geçti, AK Parti tek başına iktidarı elde edemedi. Hatırlıyorum ilk MKYK toplantısında bugün DEVA Partisi’nin başkanı Ali Babacan şunları söyledi: Hiç bunlara bakmamalıyız, ekonomiyi ayakta tutmalıyız. Dedim ki bizim sorumluluğumuz bugün bu değil. Bizim sorumluluğumuz demokrasiyi ayakta tutmak.

Tartışmalar o kadar çok şiddetli oluyordu ki. Bir ara Sayın Davutoğlu’nun dengesi kayboldu, “Odalarınızda ne konuşuyorsunuz, dinletip biliyorum” demişti. 7 Haziran 2015-1 Kasım 2015 arasındaki süreci anlatıyorum. Ben partinin teşkilat başkanıydım. 'Hepinizin odalarında neler konuştuğunu tek tek biliyorum' diyordu MYK üyelerine söyledi bunu. 

ŞEHİT CENAZELERİNİ KULLANDI

Bakan Soylu'nun gündeme bomba gibi düşen açıklamaları sonrası Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Soylu'nun açıklamalarını şehit cenazelerinden görüntüler ve kendi gözyaşlarıyla harmanlayan Davutoğlu, paylaşımına, "Biz terörle mücadele ederken..." notunu düştü.

Ahmet Davutoğlu'nun bu epik paylaşımının HDP ile dirsek temasını unutturup unutturamayacağı ise merak konusu.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!