Ağustos Ayında Hyundai Fırsatı! 2 Bin TL Ve 50 Bin TL İndirimle Satışa Sunuluyor!

Ağustos ayı sıfır araç almak isteyenler için büyük fırsatlar getiriyor. Bu fırsatlardan birisi de Hyundai firması tarafından açıklandı. Hyundai resmi sitesinde 31 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampanyanın ayrıntıları belirtildi.

Ağustos ayı sıfır araç almak isteyenler için büyük fırsatlar getiriyor. Bu fırsatlardan birisi de Hyundai firması tarafından açıklandı. Hyundai resmi sitesinde 31 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampanyanın ayrıntıları belirtildi. Öncelikle nakit ödemede yer alan 20.000 TL indirim herkesin dikkatini çekti. Ayrıca 50.000 TL ve üzerindeki satışlarda da taksitlendirme 12 aya kadar uzatılıyor ve üstelik uygulanacak olan faiz de sadece yüzde 0.99.

Şahsi ya da ticari araç almak isteyenler Ağustos ayı fırsatlarını değerlendirebilir. Ancak unutulmaması gereken bir diğer nokta da bu kampanyanın H100 araçlarında geçerli olmasıdır. Bu ay H100 araç satın almak isteyenler Hyundai'nin kampanyasına mutlaka bir göz atmalıdır. Kampanyanın ayrıntıları ise şu şekilde belirtilebilir.

Hyundai Kampanyasının Ayrıntıları

Hyundai firmasının H100 aralarında sağladığı bu indirim gerçek kişilerin sadece bireysel amaçlı araç satın alması durumunda geçerlidir. Bununla birlikte tüzel kişilerinde yalnızca perakende yaptığı alımlarda kredi kampanyası ve 20.000 TL indirim geçerlidir.

Yüzde 0.99 faiz indiriminden yararlanmak ise yalnızca Kredi Koruma Hayat Sigortası da satın alındığı durumda geçerlidir.  Ayrıca hem kredi kampanyasından hem de nakit indiriminden aynı anda faydalanmak da mümkün.

Sadece bir kere ödenecek olan tahsis ücreti ise toplam kredinin binde beşi olacak şekilde hesaplanacaktır. BSMV ücreti de aracı satın alacak olan müşteriye aittir. Kredi çekerek araba satın alacak olan müşteriler için aylık maliyet yüzde 1.37, yıllık maliyet ise yüzde 16.38 olarak belirlenmiştir.

Bilindiği gibi BDDK de taşıt kredileri konusunda bazı kısıtlamalar getiriyor. Bu kısıtlamalar Hyundai kampanyasında kredi çekerek faydalanmak isteyenler için de geçerlidir. Hyundai Assan firması eğer kampanya koşullarında herhangi bir değişiklik yaparsa bunları uygulama hakkına da sahiptir.  

MİT'in istihbarat desteği ile 2 DEAŞ’lı sözde sorumlu yakalandı! 15 Temmuz gazilerinin maaşları kesildi mi? Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi
Sonraki Haber