Afyon'da okullar tatil mi? 8 Ocak kar tatili var mı?

Afyon kar tatili mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Dün birçok il ve ilçede okullar tatil olmuştu.Peki 8 Ocak Afyon'da okullar tatil mi?

Afyon 8 Ocak okullar tatil mi? Son günlerde olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. AfyonKarahisar’da karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı olması bekleniyor.Peki Afyon'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete; Marmara ile Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

8 OCAK AFYON OKULLAR TATİL Mİ?

Afyon ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak açıklama yappılırsa sitemizde yer alacak.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber