Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'ndan sürpriz karar!

Aşkları ‘İyi Oyun’ filminin setinde başlayan ve ilişkileri 2,5 yıldır dolu dizgin devam eden Afra Saraçoğlu (23) ile Mert Yazıcıoğlu (28), sürpriz bir kararla Uskumruköy'e taşındı.

Genç oyuncu çift Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, birlikte yaşamaya karar vererek, İstanbul’un Karadeniz tarafındaki en uç köylerinden olan Uskumruköy’e taşındı.

ORTAK EV AÇTILAR

Yaklaşık iki buçuk yıldır birlikte olan oyuncu çift Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, birlikte yaşamaya başladı. Kendi evlerinden çıkarak ortak ev tutan çift, yaşamak için İstanbul’un en uzak noktasını, Uskumruköy’ü tercih etti.


BİRBİRLERİNE DAHA ÇOK VAKİT AYIRMAK İÇİN...

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Şu sıralar ekranların en popüler genç oyuncularından olan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, birbirlerine daha fazla zaman ayırmak için böyle bir karar almış. Şehrin kalabalığından uzakta, doğayla iç içe bir yaşamı tercih eden ikili, arzu ettikleri hayatı Uskumruköy’de bulmuş.

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber