Afili Aşk 13. bölüm fragmanı izle! Ayşe'den beklenmeyen itiraf!

Afili Aşk 13. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, 13. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 4 Eylül akşamı yayınlanan bölümde; Kerem ile Ayşe birbirine yakınlaşmamak için ellerinden geleni yapıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 13. bölüm fragmanı izle! Ayşe'den beklenmeyen itirafını öğrenmek isteyenler merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Afili Aşk 13. bölüm fragmanı izle! 4 Eylül akşamı yayınlanan bölümde; Kerem ile Ayşe birbirine yakınlaşmamak için ellerinden geleni yapıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, 13. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. İşte Afili Aşk 13. bölüm fragmanı izle! Ayşe'den beklenmeyen itirafını öğrenmek isteyenler merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Afili Aşk 12. son bölümde; Muammer Hoca ortalığı karıştıracak bir hamle yapar. Ondan gelen bu hamle Ayşe’nin aklını karışmasına sebep olur. Bir şeylerin yolunda gitmediğini anlayan Kerem ise olaya el atar ve onların ders çalıştığı odanın kamerasına bakar.

AFİLİ AŞK 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Gördüklerinden sonra deliye dönen Kerem, soluğu Muammer’in kapısında alır. Kerem’i karşısında bulan Muammer ise şaşkınlık içindedir. Öte yandan Kerem ve Volkan’ın sakladıkları kutu merak konusu olur. Bu kutunun içinde ikili ne saklamaktadır?

Bir reklam firmasının teklifini kabul eden Ayşe, çekimler için Kerem’le birlikte gittiği sette beklenmedik bir misafirle karşılaşır ve bu durum onu alt üst eder.

Kerem kazadan sonra Ayşe'nin itirafının peşine düşer. Ayşe ‘'Sakın Aşık Olma''yı kim için söylemiştir? Öte yandan Ayşe ise hayatının teklifi ile karşı karşıyadır. Bir menajerlik şirketi Ayşe ile anlaşmak ister. Ayşe'nin bütün hayatını değiştirecek olan bu teklif, Kerem'in hiç hoşuna gitmez. Kerem Ayşe'nin yeni kariyerine engel olmaya çalışırken kendini sürekli Ayşe'nin yanında bulur. Ancak tam her şey yoluna girdi derken geçmişten gelen misafir dengeleri değiştirir.

İsrail'e bir darbe de oradan geldi Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı
Sonraki Haber