adrenochrome nedir? adrenochrome nasıl yapılır? Bu uyuşturucuyu kimler kullanır?

Adrenochrome Nedir sorusu wayfair adlı sitenin çocuk ticareti yaptığına dair iddilar üzerine gündeme oturdu. Amerikalı sitede bazı gizli şifrelerle çocuk ticareti yapıldığının gündeme gelmesi üzerine adrenochrome uyuşturucusu da konuşulmaya başlandı. Peki adrenochrome üretmek için çocuk kanı mı kullanılır? Bu uyuşturucuyu kimler kullanır? İşte detaylar...

Adrenochrome Nedir sorusu arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Wayfair adlı sitenin çocuk ticareti yaptığına dair iddialar bir an da dünya gündemine oturdu. Geçmişte yaşanan pizza gate skandalı da wayfair'in bu çocuk ticareti sonrası akıllara geldi. adrenochrome elitlerin ölümsüzlük iksiri olarak sunuluyor. Çocuk kanından üretildiği iddia edilen bu tehlikeli maddeyi kimler kullanıyor? İşte detaylar..

adrenochrome nedir?

Adrenochrom; doğal olarak meydana gelen insan endokrin salgısıdır ve korkuya bağlı olarak çocuk kanında daha fazla görülür. Yani mahsülü insan olan bir uyuşturucu türüdür. Kullanılan sembol aşağıdaki şekil yani beyaz tavşandır.

- 1939'da yapılan bir çalışmada, adrenokrom perfüzyonunun bir kurbağanın kalbini yeniden canlandırdığı, hayvanı hayata döndürdüğü ve kalp krizi hastalarında adrenalin/epinefrin uygulamasını bu ana kadar standart hale getirdiği bulundu.Kandaki adrenalin miktarına göre zenginleşen bu uyuşturucu, korku güdüsü körelmiş yetişkinlerden ziyade saf ve daha ürkek olan 9 yaş altı çocuklardan üretiliyor.

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme! Acun Ilıcalı açıkladı: Kırmızı takımdan mavi takıma transfer! Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler...
Sonraki Haber