Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Galatasaray zorlu deplasmanda Adana Demirspor’a konuk oluyor. Ligin zirvesinde yer alan Adana Demirspor takipçisi Galatasaray’ı sahasında devirerek yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Adana Demirspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Yeni Adana Stadyumu’nda 1 Ekim 2022 Cumartesi akşamında oynanacak Adana Demirspor Galatasaray maçı saat 20.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 'in 8'inci haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idman, dinamik ısınma ile başladı. Kuvvet çalışması ile devam eden antrenman, 5'e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda oyunla sona erdi.

Galatasaray, bugün saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid tarifeyi açtı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sivri dilli cevap Türkiye F-16'ları ne zaman teslim alacak?
Sonraki Haber