Ada Masalı’ndaki Duygu Yükü Herkese Yetti! Bu Aşk Başka Bir Yere Gidiyor! Sizce Kim Haklı

Ay Yapım tarafından ekranlara gelmekte olan ve daha ilk bölümünden itibaren çok yoğun izleyici kitlesine ulaşmış olan ‘Ada Masalı’ dizisi, dün akşam ekranlara gelmiş olan bölümü ile yine seyircisini ekran başına kilitlemeyi başardı.

Ay Yapım tarafından ekranlara gelmekte olan ve daha ilk bölümünden itibaren çok yoğun izleyici kitlesine ulaşmış olan ‘Ada Masalı’ dizisi, dün akşam ekranlara gelmiş olan bölümü ile yine seyircisini ekran başına kilitlemeyi başardı. 

Yoğun Duygular Yaşandı! 

Ada Masalı’nın dün akşam yayınlanmış olan yeni bölümünde de oldukça yoğun duygular yaşandı ve izleyicisine de bu duygular geçti. Poyraz ile Haziran’ın ayrılık sahnesindeki hüzün, tutku, acı ve romantizm tamamıyla ekranlara kilitlemeyi başardı. Bu duygular eşliğinde dizinin izleyicileri kendisine bağlamakla kalmamış, sosyal medya platformlarında da çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. 

Star TV kanalının vazgeçilmez dizileri arasına girmeyi başarmış olan ‘Ada Masalı’ dizisinin dün akşam yayınlanmış olan bölümü de sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yerini almayı başardı. Haziran, Aliye’nin (Bedia Ener); Poyraz da Zeynep’in (İpek Tenolcay) gözüne girebilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştı.

Bu durum karşısında Aliye ile Zeynep, Poyraz ile Haziran’ın bu emeklerini görmezlikten gelmedi. Fakat yine de bu ikilinin bunca uğraşı, aşklarını gönül rahatlığı ile yaşayabilmeleri için hiç yeterli olmadı. Bu yüzden ayrılmak zorunda kaldılar. Çünkü başka çareleri yoktu. Başka çareleri olmadığı için Poyraz ile Haziran çifti, ayrılık kararını kesin bir şekilde almış oldular. 

Oyunculukları ile Büyük Beğeni Topladılar!

Haziran ile Poyraz çiftinin, yağan yağmurun altında yaşadıkları ayrılık anı, seyircilerin duygusal anlar yaşamalarına sebep oldu. Oyunculukları ile de kendilerini izlettirmeyi başaran iki başarılı oyuncu Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, bu bölüm sonunda da izleyicileri tarafından çok büyük beğeni aldı.

Bu dramatik ayrılık sahnesinden sonra ise ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağı da merak edilenler arasında. Ada Masalı adlı dizi salı günleri akşam 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. 

2. el otomobillerde en çok satılan marka modeller Otobüste 100 bin lira unuttu! Mehmet Büyükekşi'den herkesi şaşkına çeviren 'devam' kararı
Sonraki Haber