Acun Ilıcalı'dan çarpıcı Nisa Bölükbaşı açıklaması: Hepsinde birinciydi

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022'nin birincisi Nisa Bölükbaşı hakkında çarpıcı bir gerçeği açıkladı. Ilıcalı, Nisa'nın yarışmanın başından bu yana girdiği bütün SMS oylamalarından birinci çıktığını söyledi.

This browser does not support the video element.

Survivor All Star 2022'nin aylardır süren heyecanlı yarışında ipi Nisa Bölükbaşı göğüsledi. Acun Ilıcalı, TV8'deki Survivor Ekstra bölümünde, Nisa Bölükbaşı'nın yarışmanın başından bu yana tüm SMS oylamalarında birinci geldiğini açıkladı.

Bölükbaşı'nın yarışmada büyük bir hayran kitlesi edindiğine dikkat çeken Ilıcalı, "Oy sayılarını biliyorum. Nisa Survivor başladığından beri oylamaların hepsinde birinciydi. Bütün oylamalarda, hangi oylamaya girerse, Nisa girdiği andan itibaren bütün oylamalarda birinciydi. Nisa bir kitle yaptı Survivor'da. O kitle onu sevdi. O kitle de büyük bir kitleydi. Bu kadar basit." ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!