Acının tarifi yok... Deprem sonrası ülkeyi yasa boğan görüntüler...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası tüm ülke yasa boğuldu. Deprem sonrası birçok ilde yıkımlar ve can kayıpları meydana geldi. Ülkede 4 bir yerden ekipler, vatandaşlar ve firmalar depremzedeler için yardıma koştu. Ülkeyi derinden sarsan depremin ardından yürekleri dağlayan bu kareler kaldı. İşte ülkeyi yasa boğan o görüntüler....

Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde deprem sonrası ardından 7.6 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. İki deprem, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Enkaz altında kalanları kurtarmak için arama-kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken, yerli ve yabancı ajanslar deprem bölgesinde yaşananları son dakika geçerek dünyaya duyurmaya devam ediyor.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası 23 Nisan mesajları! Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali!