Acılarla dolu yaşamı onu tehlikeli bir katile dönüştürdü!

Amerika'nın ilk seri katili olan Aileen Wuornos, yaşadığı dram dolu hayatının getirisi olarak acımasız bir seri katile dönüştü. Hayat hikayesiyle filmlere konu olan Wuornos, 20 yüzyılın belki de suçluluğuna karar veremediği tek insan olarak da göze çarpıyor. İşte Amerika'nın en tehlikeli seri katillerinden Aileen Wuornos'ın acılarla dolu hayatı...

Aileen Wuornos 29 Şubat 1956’da ABD- Rochester, Michigan’da dünyaya geldi. Kendisi doğduğunda anne ve babası çoktan ayrılmıştı.

Aileen doğduğunda babası çocuk tacizi suçundan hapis yatıyordu. Kısa zaman sonra da hapishanede kendini asarak hayatına son vermişti.

Annesi ise Aileen henüz 6 aylıkken ona bir mektup bırakarak terk etmişti. Bebek Aileen’e büyükannesi ve büyükbabası bakmak zorunda kalmıştı.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim?