Acil tıp uzmanından koronavirüs uyarıları

Dr. Sarper Yılmaz, Türkiye'nin koronavirüsle mücadele veren sağlık çalışanlarından biri. Acil Tıp Uzmanı olan Dr. Sarper Yılmaz bugün virüsle mücadele sırasında yaşadığı korkuyu paylaştı sosyal medya hesabından. Korkusunun sebebini ise bir hasta daha ölmesin diye kendisini unutup canla başla çalıştığı o anların ardından aklına takılan "Bulaştı mı?" cümlesi ile ortaya koyuyor. "Ölüm şahidimizdir" diyen Sarper Yılmaz'ın koronayla ilgili paylaşımları bununla sınırlı değil. İbret alana dersler var!

Acil Tıp Uzmanı Dr. Sarper Yılmaz sosyal medya hesabından bugün "Her Covid resüsitasyonundan sonra aynı korkuyu yaşıyorum.
-Bulaştı mı?
Çünkü o an öyle bir an ki. Gitmesin diye kendimizi unutup koşturabiliyoruz bazen. Maske düşebiliyor, gözlük kaya biliyor, eldiven yırtılabiliyor.
Ölmesin diye bazen görmüyoruz bile bunları.
Ölüm şahidimizdir." mesajını paylaştı.

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Meteorolojiden 17 il için fırtına uyarısı! Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!