Açıköğretim Psikoloji Lisans Programı kapatılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'nun psikoloji lisans eğitiminin örgün yapılmasına yönelik tavsiyelerini içeren rapor hazırladı. Raporu değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Açıköğretim Psikoloji Lisans Programları'nın kapatılmasının yararlı olacağı yönündeki görüşünü YÖK'e bildirdi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından önemli bir gelişmeyi duyurdu. 

Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Açıköğretim Psikoloji Lisans Programları'nın kapatılması yönündeki görüşünün YÖK'e bildirildiğini söyledi. 

Altun'un konuya ilişkin mesajları şöyle:

"Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu “psikoloji lisans eğitiminin büyük oranda uygulama gerektiren mahiyeti ve yükseköğretimde kalitenin korunması amacıyla örgün olarak yapılmasının daha uygun olacağı yönünde” bir rapor hazırlamış ve Cumhurbaşkanımıza sunmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulunun ilgili raporuna binaen “açıköğretim Psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı” yönündeki görüşünü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına bildirmiştir."

Tarihi anlaşma sonrası ABD'den ilk açıklama Altın doları tahtından indiriyor Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
Sonraki Haber