Acı Tatlı Ekşi filmi konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi oyuncu kadrosu

22 Aralık 2017 yılında vizyona giren film Acı Tatlı Ekşi filmi seyircileri tarafından büyük bir ilgi gören romantik ve dram filmi olmaktadır. Ünlü oyuncu Özge Özpirinççi ve Buğra Gürsoy’un Duygu ve Murat karakterlerini canlandırmaktadırlar. Gösterime girdiğinden beridir hala izlenmekte olan bir romantik ve aşk filmidir. Acı Tatlı Ekşi filmi konusu nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Acı Tatlı Ekşi filmi oyuncu kadrosu işte tüm detaylar…

Ünlü oyuncu Özge Özpirinççi ve Buğra Gürsoy’un başrollerinde oynağı Acı Tatlı Ekşi filmi Romantik, Dram ve aşk tadında 1 saat 46 dakikalık bir filmdir. 22 Aralık 2017 yılında vizyona giren bu fil izleyicileri tarafından büyük bir zevkle izlenen filmler arasında olmaktadır. Senaryo: Buğra Gülsoy’a ait olan, Yapımcı: Necati Akpınar ve yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu’nun olduğu bu film izlerken izleyiciye aşk ve dram dolu bir an yaşatmaktadır. Bu filmde 2 çocukluk arkadaşın birbirlerini 5 yıl sonra tekrar bulup evlenecekleri sözünü verdikleri bu filmde 5 yıl sonra bu iki çocukluk arkadaşı olan Duygu ve Murat 5 yıl sonra tekrar karşılaşmalarını konu edinen bir filmdir. Merak edilen bu film hakkında detayları derledik. İşte detaylar.

ACI TATLI EKŞİ FİLMİ KONUSU

2017 Yapımı filmlerden olan başrollerinde bulunan usta oyuncu kadrosu ile izleyicileri ekrana bağlayan filmlerden Acı tatlı Ekşi filmi aşk, dram ve romantik film türlerinden olmaktadır. B u filmde başrol oyuncu olan Buğra Gürsoy ve Özge Özpirinççi, Duygu ve Murat karakterlerini canlandırmaktadır. Küçüklükten beridir arkadaş olan ve birbirlerini çok küçük yallardan beridir seven iki arkadaş Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır, Duygu ile kavuşmanın yollarını aramaktadır. Bir gün Murat üniversiteden mezun olduktan sonra Duyguya evlenme teklifinde bulunur. Fakat istediği cevaba alamayan Murat bu konuda üzgün olmaktadır. Duygu bu konuda kendini evliliği hazır etmediğini söyler. Çünkü Duygunun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Duygu ve Murat çifti olan bu iki aşık birlikte bir anlaşma yaparlar. Eğer ki 5 yıl sonra ikilide hala bekar ise evlenecekleri kanısına varmaktadırlar. Yeniden birleşmek üzere ayrılan Murat ve Duygu için hayatın başka planları vardır. Bu iki çift tekrar birleşmek üzere ayrılırlar. Fakat 5 yıl sonra tekrar yolları birleşir. Uzakdoğu sinemasının yerli sinemamıza en taze hediyelerinden olan Acı Tatlı Ekşi filmi vizyona girerek hem acı hem tatlı hem de ekşi bir hediye veriyor dram ve romantizm severler için ekranlarda olmaktadır.

ACI TATLI EKŞİ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Türk sinemasının daha çok Yeşilçam rüzgârı estiren filmlerden olan Acı Tatlı Ekşi filmi usta oyuncu kadrosu ve insanları kendine haran bıraktıran senaryosu ile izleyici karşısına çıktı. Acı Tatlı Ekşi filmi konusunda bir aşk ve dram türü bir hikaye anlatılıyor. Ünlü oyuncu bu filmde Murat (Buğra Gülsoy) ve Duygu (Özge Özpirinçci) karakterlerini canlandırmışlardır. Bu filmde bu ikili birbirine aşık 2 genç rolündedir. 5 sene sonra buluşmak üzere ayrılık anlaşması yapan ikilinin yolları 5 yıl sonra yeniden kesişmektedir.

Bu filmin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir;

•Özge Özpirinçci (Duygu)
•Buğra Gülsoy (Murat)
•Yusuf Akgün (Alper)
•Gözde Türkpençe (Eliz)
•Osman Alkaş (Hakan)
•Füsun Demirel (Murat'ın Annesi)
•Rahmi Dilligil (Murat'ın Babası)

Tokat'ta korku dolu gece! 1 dakika ara ile beş deprem! Aydın'da çok sayıda öğrenci hastanelik oldu! Fenerbahçe penaltılarla yıkıldı, yarı final kapısı kapandı!
Sonraki Haber