Aboubakar'dan sakatlık açıklaması

Aboubakar: "Test yapılması lazım. MR çekildikten sonra durumum belli olacak. Ne kadar sahalardan uzak kalacağım ya da kalmayağım yarın belli olur. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sakatlarımız var. Cenk, Oğuzhan, bugün Larin'de sakatlık yaşadı. Bu zorluklara yenilmeyeceğiz."

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, 0-0 beraberlikle sonuçlanan Sivasspor deplasmanında bir kez daha sakatlandı. İlk yarının son anlarında kenara "Beni değiştirin" işareti yapan Kamerunlu santrfor, 2. yarıda oyuna devam edemedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa sakatlık durumuyla ilgili bilgi veren 29 yaşındaki yıldız, "Test yapılması lazım. MR çekildikten sonra durumum belli olacak. Ne kadar sahalardan uzak kalacağım ya da kalmayağım yarın belli olur. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sakatlarımız var. Cenk, Oğuzhan, bugün Larin'de sakatlık yaşadı. Bu zorluklara yenilmeyeceğiz. Yüksek karakterli oyunculardan kurulu güçlü bir takımız. Üstesinden gelecek güce sahibiz" dedi.

Kamerun Milli Takımı'ndan sakatlanan ve 5 maç kaçıran Aboubakar, hafta sonu oynanan Ankaragücü maçında riske edilmemişti. Teknik direktör Sergen Yalçın, yıldız ismin bugün ısrarla forma giymek istediğini açıklamıştı. 

Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı!
Sonraki Haber