ABD'li doktorlardan yeni koronavirüs uyarısı

ABD'li doktor Ken Lyn-Kew, koronavirüs salgınına ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Dr. Kew, bazı koronavirüs hastalarının durumlarının daha ciddi bir seviyeye gelmeden önce hastalığı atlatmış gibi görüldüğünü belirtti.

ABD'li uzmanlar, koronavirüse karşı önemli uyarılarda bulundu. New York Post'ta yer alan habere göre, bazı koronavirüs hastaları, durumları daha ciddi bir seviyeye gelmeden önce hastalığı atlatmış gibi görülüyor.

''SEMPTOMLAR AZALABİLİR''

NBC News'e konuşan Dr. Ken Lyn-Kew, hastaların semptomlarının, sağlıklarının daha da kötüye gitmesinden önce bazen azalabileceğini söyledi.

Dr. Ken Lyn-Kew, “Bu hastalarla çok daha kötüye giden şeyleri görüyoruz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Hastalar iyi gidiyorlar ve sonra birdenbire yorgun oluyorlar, nefes alma süreleri kısalıyor ve göğüs ağrıları oluyor."

''VÜCUDUN VİRÜSÜ YENMEYE ÇALIŞTIĞI SÜREÇ VAR''

Dr. Lyn-Kew, bu durumu şöyle açıkladı: “Vücudun virüsü yenip yenemeyeceğini çözmeye çalıştığı bir süre var gibi görünüyor.”

Dr. Joshua Denson ise günde 10 ila 20 koronavirüs hastası gördüğünü vurgulayarak, benzer bir örüntü gözlemlediğini söyledi.

KÖTÜLEŞMEDEN ÖNCE HAFİF SEMPTOMLAR GÖRÜLÜYOR

Koronavirüs hastaları, sağlıkları kötüleşmeye başlamadan önce hafif semptomlar (hafif öksürük, baş ağrısı, ateş) yaşamaya başlıyor.

Denson, “Hastalar iyileşmeden veya gerçekten hastalanmadan önce yaklaşık bir hafta boyunca bu semptomları yaşama eğilimindedir" diye konuştu.

Japon Yen'i 34 yılın en zayıf seviyesinde! Müdahale gelebilir BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! 25 kişinin öldüğü Çorlu tren kazası davasında karar çıktı!
Sonraki Haber