ABD'de polis aracına saldırıldı, Trump idam istedi

ABD Başkanı Donald Trump, California eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde polis aracına yapılan ve iki memurun ağır yaralandığı saldırıya sert tepki gösterdi ve zanlıların hızlı bir yargılama ile idam edilmesi gerektiğini belirtti.

ABD'de infiale yol açan olay, Los Angeles kentinde meydana geldi. Polis Departmanı, Twitter'dan saldırı anını gösteren bir görüntü paylaşarak, biri kadın iki polisin yaralandığını duyurdu. Görüntüde siyah giyimli bir kişi polisin devriye aracına yaklaşarak araca ateş açıyor.

Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada, 14 ay önce göreve başlayan iki polisin bölgedeki hastaneye kaldırıldıkları ve durumlarının kritik olduğu kaydedildi.

TRUMP İDAM İSTEDİ

ABD Başkanı Donald Trump ise olayla ilgili oğlunun paylaştığı bir Twitter paylaşımını alıntılayarak, "(Polisler) Şayet ölürlerse, katil için hızlı bir yargılama ile idam verilmeli. Bunu durdurmanın başka yolu yok." ifadelerini kullandı.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber