ABD'de neredeyse iç savaş tetiklendi! Şehirler yakılıp yıkıldı, polis araçları ateşe verildi

Son dakika... ABD'de Minneapolis eyaletinde polis şiddetine maruz kalarak hayatını kaybeden George Floyd'un 10 dakikalık bir video kaydının sosyal medyada yayılmasıyla birlikte neredeyse iç savaş tetiklendi. Yüz binlerce insan sokaklarda polisle çatıştı, şehirler yakılıp yıkıldı, polis araçları ateşe verildi. Beyaz Saray'a yürümek isteyenleri gizli servis durdurdu. Ülkede koronavirüs (Kovid-19) salgını tamamen unutuldu.

Minneapolis’te akşam 20.00’dan sonra sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine rağmen gösteriler sürdü. Yağma ve şiddet olaylarının yaşandığı kentte polis biber gazı kullandı. Atlanta kentinde de gerilim tırmanıyor. Protestocular şehir merkezinde bir polis aracını ateşe verdi, bir restoranı da yakıp yıktı.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? Fenerbahçe tamam dedi, UEFA ülke puanı güncellendi!