ABD asi kedi Quilty'i konuşuyor...

ABD’de barınakta yaşayan bir kedi, sürekli diğer kedilerin kafeslerini açarak onları serbest bıraktığı için tecrit edildi.

7 yaşında olduğu belirtilen asi kedinin arkadaşlarını özgürleştirme girişimleri Teksas eyaletinin Houston kentindeki ‘Friends For Life Animal Rescue and Adoption Organization’ (Ömür Boyu Arkadaş Hayvan Kurtarma ve Sahiplendirme Organizasyonu) çatısı altında yaşandı.

KAFESLERİ AÇIYOR
ABD basınına yansıyan haberlere göre, adını Vladimir Nabokov’un Lolita romanındaki Clare Quilty karakterinden alan kedi Quilty’nin başı, sürekli diğer kedilerin kafeslerini açtığı için derde girdi. Merkez çalışanları, Quilty’nin bazen günde birkaç kez kafesleri açtığını, serbest kalan kedileri koridorlardan topladıklarını anlattı. Bunun üzerine çalışanlar çareyi Quilty’yi tecrite almakta buldu. Ancak Quilty’nin durumunun sosyal medyada duyulması üzerine serbest bırakılması için ‘#FreeQuilty’ etiketiyle bir kampanya başlatıldı.

SAHİPLENMEK İSTEYENLER SIRAYA GİRDİ
Barınaktan yapılan açıklamada “Lüften. Gelin ve onunla tanışın. Ve lütfen onu evinize götürün. Lütfen” çağrısı yapıldı. Bunun üzerine barınağa talep yağdı ve pek çok insan Quilty’ye bakabileceğini söyledi.

Süper Lig'de 34. ve 35. hafta programı açıklandı! İşte derbi tarihi Ankara'da 4 katlı binada yangın Togg'dan yeni model geliyor!
Sonraki Haber