A101'de iki kadının düdüklü tencere savaşları!

Konya'daki bir A101 marketinde son kalan düdüklü tencere için saç saça baş başa kavgaya tutuşan iki kadın, koronavirüs kurallarını hiçe sayarken görüntüler saniye saniye kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Konya’daki bir A101 düdüklü tencere için saç saça baş başa kavgaya tutuşan iki kadın saniye saniye görüntülenmekten kurtulamadı.

Konya’da bir A101 market içerisinde iki kadının düdüklü tencere için birbirine girmesi sosyal medyada günün konusu oldu. Düdüklü tencereyi paylaşamayan iki kadının saç saça baş başa kavgasını polis zorlukla ayırdı.

Markette birbirine giren kadınlardan birisi "Ben sabahtan beri geldim, bu kadın geldi aldı" derken diğeri ise "Polisi çağırın" diyerek seslendi. Sosyal medyada paylaşılan şok görüntülerde iki kadının son kalan düdüklü tencereyi alabilmek için kavgaya tutuştukları anlar gözlerden kaçmadı.

Koronavirüs kurallarının hiçe sayıldığı o anlarda kadınlar yerlerde sürünerek kavga ederken kavga esnasında etraftakilere aldırış etmeden market çalışanına da kulak asmadılar. Market çalışanı, "Abla düdüklü tencere için böyle birbirinize vurmaya değer mi" diye sorarken, yerde sürünen kadınlardan birinin ise, "Vermem vallahi" diyerek bağırması dikkat çekti.

Adrenalin tutkusunu iliklerinize kadar yaşayacağınız bu yeri keşfetmelisiniz Tatil cenneti Bozcaada'da bayram tatili yoğunluğu yaşandı Avrupa ve ABD havalimanlarında büyük kaos! Pandemideki işten çıkarma politikası başlarını yaktı Manisa’nın Spil Dağı Milli Parkı'nda bulunan saklı kanyon güzelliğiyle büyülüyor İran’dan Van’a uçak seferleri ay sonu başlayacak Nemrut Dağı sezonun son turistlerini ağırlıyor