A Milli Takım'da Ünal Karaman sesleri! Sosyal medya, Türkiye'ye 'bu milli ruh gerekli' sözleriyle çalkalanıyor...

Son olarak Göztepe'yi çalıştıran ve sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasının ardından herhangi bir takım çalıştırmayan Ünal Karaman'ın adı A Milli Futbol Takımı için anılıyor. Ay-yıldızlıların Faroe Adaları'na 2-1 yenilgisinden sonra Stefan Kuntz'a tepkiler arka arkaya gelirken; futbolseverler, Alman teknik direktörün koltukta bir dakika daha oturmamasını istiyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ise milliyetçi duruşuyla tanınan Ünal Karaman'ın takımın başına geçmesi isteniyor.

Lüksemburg ile 3-3 berabere kalarak Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen A Milli Takım'ın grubun son maçında da Faroe Adaları karşı mağlup olması kıyameti kopardı.

SOSYAL MEDYA'DA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Uluslar C Ligi'nde Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldıktan sonra grubunu lider bitirmeyi garantileyen A Milli Takım, gösterdiği performansla büyük eleştiri almıştı. Ay-Yıldızlı ekibin Faroe Adaları karşısındaki oyunu da futbolseverleri adeta çıldırttı. 

STEFAN KUNTZ İSTİFAYA ÇAĞRILDI

Faroe Adaları karşısında adeta yıkım yaşanırken, kadro değeri ve UEFA sıralamaları baz alındığında çok altımızda olan 2 takımdan 5 gol yememiz sonrası Stefan Kuntz istifaya çağrıldı.

ÖZLENEN MİLLİ RUH, TÜRKİYE SEVDALISI ÜNAL KARAMAN

Sosyal medyada Alman hocayı istifaya çağıran futbolseverler, şu anda boşta olan Ünal Karaman'ın A Milli Takım'ın yeni hocası olması yönünde TFF'ye çağrılar yapıldı. Ay-yıldızlılara, milliyetçi tavrı ve duruşuyla yeni bir ruh katacağı ve bu hava eşliğinde millilerin yeniden ayağa kalkacağı yönünde bir görüş birliği şimdiden oluşmuş durumda.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

Deprem bölgesinde hava sıcaklıkları artmaya devam ediyor! Bakan Tekin: Öğretmen atama sayısında uzlaştık! Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler...
Sonraki Haber