A Milli Takım Sivas'ta kayıp!

UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda Sivas'ta Macaristan'ı konuk eden A Milli Futbol Takımımız sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi B Grubu ilk maçında Sivas'ta Macaristan'ı konuk etti.

Şenol Güneş'in ilk 11'de genç isimlere şans verdiği mücadeleden A Milli Takım 80. dakika serbest vuruştan Szobozslai'nin kaydettiği golle 1-0 mağlup ayrıldı.

Milliler, sonraki maçı pazar günü Sırbistan ile deplasmanda oynayacak.

A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Macarisan mağlubiyeti sonrasında açıklamalar yaptı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"Maça başlarken düşüncelerimizin çoğu olmadı. Rakibin genel olarak teknik kapasitesi ve oyuna hakim olma özelliği var ama daha agresif oynadılar. Özellikle, agresif oyuna cevap vermedik. Topu iyi kullandılar. Defansif ve ofansif olarak beklediğimiz oyun yoktu. Hücumdaki yavaş oyun etkinliğimizi azalttı. Rakip bizi kontrol altına almaya çalışıyordu. Teknik taktik ve fizik olarak daha iyi iş yaptılar. Hem bireysel hem takım olarak kendi potansiyelimizin altında kaldık. Kıran kırana oyun beklerken olmadı."

KÖTÜ OYUN VE KÖTÜ SKOR

"Baraj kurarken bile iştahlı değildik. O kadar oyundan koptuğumuz dönemler oldu. Oyun temposunu koymadığımız zaman rakibin üstün oyunu ortaya çıkar. Rakip, üstün oyununu bizim olumsuz futbolumuzdan ötürü iyi yansıttı. Onlar hak etti. Kötü oyun ve kötü skor."

PANDEMİNİN GÖLGESİNDEYİZ

"Pandeminin gölgesindeyiz. Tüm takımlar için geçerli. Yalnızca liglerin geç başlamasıyla ilgili değil. Avrupa'dan gelen oyuncularımız da var ama onların da sorunları var."

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar!
Sonraki Haber