90'lı yılların en popüler isimleri arasındaydı! Yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

90'lı yılların en popüler isimleri arasında yer alan ve "Adamım" şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Kader'in yeni fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı. Kader'in yılların içindeki değişimi büyük şaşkınlık yarattı.

90'lı yıllarda seslendirdiği "Adamım" ve daha birçok şarkıyla dönemin parlayan isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Kader'in son hali ortaya çıktı.

Kader'deki büyük değişim, hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. 90'lı yılların aranan sanatçıları arasında yer alan Kader Çetintürk'ün son hali, hayranları tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.

YILLAR SONRA YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Sabret ve Güleceği Yakında isimli albümleriyle milyonlarca dinleyici kitlesine ulaşan ve özellikle bir neslin sıkı takip ettiği sanatçılardan biri olan Kader'in yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

Adamım şarkısıyla da döneme damga vuran şarkıcı, uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

Müzik dünyasına 13 yaşında adım atan şarkıcı Kader, uzun bir süredir ortalarda görünmüyordu.

Henüz 8 yaşındayken düğün salonlarında şarkı söylemeye başlayan Kader, ilk albümü olan Ona Buna Bakma - Takıl Bana albümünü sevenleriyle buluşturdu.

1996 yılında piyasaya sürdüğü 'Adamım' şarkısıyla müzik listelerinde adından söz ettiren Kader'in, yıllar içindeki değişimi yeni fotoğraflarında görüldü.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber