9 Mart İddaa tahminleri!

Ekibimiz 9 Mart Cuma günü için İddaa tahminlerini sizin için hazırlardı. İşte günün İddaa tahminleri.

Ekibimiz günün İddaa programını inceledi ve iddaa kuponlarına yazılması gereken 3 bahsi buldu.

TRABZON-AKHİSAR İDDAA TAHMİNİ

Kasımpaşa maçında oyun üstünlüğü Trabzon'daydı. Ancak 2-0'ı bulduktan sonra skoru korumak için tempoyu düşürmeye çabalamaları başlarını yaktı, son dakika penaltısıyla sahadan 2-2 ile ayrıldılar. Teknik direktörleri Ünal Karaman'ın dediği gibi ellerinde maçı verdiler. Akhisar ise düşmeme savaşında. Bu maçta takımın önemli hücum silahı Elvis Manu yok. Karadeniz ekibi hata yapmaz. İddaa kuponlarına direkt 1 yazın.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE İDDAA TAHMİNİ

Takımların bu sezon sergilediği performanslara bakarak kağıt üzerinde Başakşehir kolay kazanır diye düşünülebilir. Ancak Fenerbahçe bu sezon büyük maçları hep iyi oynadı. Galatasaray ve Beşiktaş derbileride beklenmedik geri dönüşlere imza attı. Ayrıca İddaa risk merkezi de maça tek maç açtı. Son dönemde tek maç açılan müsabakalarda genellikle favori takım kazanamıyor. Alternatif bahis olarak karşılıklı gol var seçimine yönelebiliriz.

GETAFE-HUESCA İDDAA TAHMİNİ

İspanya La Liga'da sezonun sürpriz takımı Getafe, düşmeme mücadelesindeki Huesca'yı ağırlıyor. Ev sahibi ekip ilk 4'teki yerini koruyarak Şampiyonlar Ligi vizesi almak istiyor. İç sahadaki son 5 maçlarını kazandılar. Vasat rakibe takılmazlar.

Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi! Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak!
Sonraki Haber