80 yaşındaki gazeteci Ali Sirmen koronayı yendi

Koronavirüs salgını ile ilgili üzücü haberler olduğu kadar sevindirici haberler de gelmeye devam ediyor. Virüs ile savaşını hastanede sürdüren gazeteci Ali Sürmen, iyileşerek taburcu edildi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen’in geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığı ve tedavi altına alındığı açıklanmıştı. 80 yaşındaki Sirmen’in koronavirüsü yendiği duyuruldu.

"SEVENLERİNE MÜJDELER OLSUN"

Sirmen'in taburcu edildiği duyuran Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, Twitter hesabından ''Gazetemizin değerli yazarı, canım ağabeyim Ali Sirmen corona virüsü yenerek bugün evine taburcu edilmiş bulunuyor. Sevenlerine müjdeler olsun. Türk hekim ve sağlıkçılarına minnetle” açıklamasını yaptı.

ALİ SİRMEN KİMDİR?

Ali Sirmen 1941 yılında İstanbul'da doğdu. Cumhuriyet Gazetesi yazarı olan Sirmen yazarlık kimliğinin yanı sıra hukukçu, sinema ve dizi oyuncusu olarak da biliniyor.

Ali Sirmen Türk Sanat Müziği bestekâr ve keman sanatçısı Sadi Işılay'ın torunudur. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Cumhuriyet gazetesi'nde ayılmasının ardından Milliyet Gazetesi'nde çalışmıştır. İkinci Bahar dizisinde Antepli bir komiseri canlandırmıştır. Cumhuriyet adlı filmde şu an çalıştığı Cumhuriyet gazetesinin kurucusu olan Yunus Nadi Bey'i canlandırmıştır. SkyTürk isimli televizyon kanalında Siyah-Beyaz isimli programın sunucularından biridir. Ayrıca Cem TV'de Süheyl Batum ile "Ayıptır Söylemesi" isimli tartışma programını yapmıştır.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber