8 Mayıs Green Card çekiliş sonuçları! Green Card dvprogram.state.gov çekilişi isim listesi

8 Mayıs Greend Card çekiliş sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. ABD'de yerleşme ve çalışma izni verilmesine olanak sağlayan yerleşme programı 2021 Green Card çekiliş sonuçları isim listesinin açıklandığı belirtildi. İşte 2021 dvprogram.state.gov çekiliş sonuçları isim listesi…

Her yıl binlerce kişinin başvurduğu Green Card programı ile ABD'de oturum ve çalışma izni almaya hak kazananların merakla bekledikleri 8 Mayıs Greend Card çekiliş sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. DV programını kazananlar, bilgisayar tarafından rastgele yapılan bir çekiliş neticesinde belirlendi.

GREEN CARD ÇEKİLİŞİ NASIL YAPILIYOR?

Bütün başvurular Kentucky Consular Center'da toplanıyor ve bölgeye ayrılarak numaralandırılıyor. Çekiliş, başvuru sürecinin bitiminde bilgisayar tarafından otomatik olarak yapılıyor. Her bölgeden rastgele yapılan seçimler sonucunda kazananlar belirleniyor. Sonuçlar, resmi web sayfasında başvururken verilen konfirmasyon numarası ile öğreniliyor. Sonuçları başvuran kişinin takip etmesi gerekiyor, çünkü kazananlara özel bir bilgilendirme yapılmıyor.

Kazandığınız takdirde başvuru dosyasında belirtilen evraklarla birlikte konsoloslukta mülakata giriyorsunuz ve beklentileri karşıladığınız takdirde Green Card almaya hak kazanıyorsunuz.

GREEN CARD ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

8 Mayıs Green Card çekiliş sonuçlarının açıklandığı belirtiliyor.

GREEN CARD SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Merkez Bankası nisan ayı faiz kararını açıkladı Diş ağrısı neden olur? Diş ağrısı nasıl geçer? Galatasaray Adana deplasmanına rekor için çıkıyor
Sonraki Haber