8 Mart banko İddaa tahminleri!

8 Mart günü oynanacak mücadeleler arasından sizin için banko İddaa tahminlerini derledik.

Ekibimiz 8 Mart Cuma günü için banko İddaa tahminlerini sizin için derledi.

SİVASSPOR-YENİ MALATYA İDDAA TAHMİNİ

Sivasspor son Bursa maçında 3-2 yenildi. Maçın hemen başında forvet hattından Kone'nin sakatlanıp oyundan çıkması onlar adına şanssızlıktı. Bu hafta da durumu belli değil. Ancak son haftalarda çok tempolu oynuyorlar ve bu maçta da fileleri sarsarlar. Çıkış arayan Yeni Malatya da onların temposuna ayak uydurur. İddaa kuponlarında karşılıklı gol var bahsi işaretlenebilir.

WERDER BREMEN-SCHALKE İDDAA TAHMİNİ

Werder Bremen haftalardır yenilmese bile aldığı sonuçların büyük çoğunluğu beraberlik Sahadan galibiyetle ayrıldı. 3 puana uzanmakta zorlanıyorlar. Takımın Avrupa Ligi sırası şansı sürüyor. Schalke ise zor zamanlardan geçiyor. Tehlike hattına kadar gerilediler. Bu mücadelede orta sahadan Suat Serdar da sakatlığı yüzünden yok. Açık futbol sergilerler. 2.5 üstü bahsi iddaa kuponlarına yazılabilir.

JUVENTUS-UDİNESE İDDAA TAHMİNİ

Juventus, Serie A'da artık şampiyon gibi. Son Napoli zaferiyle en yakın rakiple puan farkı 16'ya çıktı. Önlerinde Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile yapacakları zorlu bir rövanş maç. Bu maçta tempoyu yükseltmezler. İddaa'da tavsiyemiz 3.5 altı bahsi.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber