7 – 13 Ocak haftası

Merhaba, haftaya Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş Tutulmasının etkisi ile çok ciddi bir başlangıç yapabiliriz. Hayatımızla ilgili her şeyi daha fazla düşünebilir ve önemli kararlar alabiliriz ya da kaçınılmaz durumlar yüzünden yeni bir hayat planı yapmamız gerekebilir. Tutulmaların etkisi özellikle önümüzdeki üç ayı etkileyebilir.

Haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisi ile hareketli bir başlangıç yapabilir, kafamıza estiği gibi hareket edebilir ve her hangi bir baskı gördüğümüzde sorun çıkartabiliriz. Bu etki Salı ve Çarşamba günleri de devam edeceği için, beynimiz hızlı düşünebilir ve aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir. Uranüs de artık geri hareketini bitirdiği için hayatımızın bir alanında hızlanma yaşayabiliriz.

7 Ocak Pazartesi 14:18 itibariyle aşk gezegeni Venüs Yay burcunda ilerlemeye başlıyor, 4 Şubat’a kadar sürecek olan bu dönemde aşk hayatımız canlanabilir, keyifli ve macera dolu bir ilişkinin içinde kendimizi bulabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Yay, Koç ve Aslan olanlar bu dönemde daha şanslı olabilirler. Perşembe ve Cuma günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek ve ruh halimiz daha duygusal olacak. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve mistik konular ilgimizi çekebilir. Geçmişi düşünebilir ve anılarda yolculuk yaparak özlem duyduğumuz günleri hatırlayabiliriz. Romantik, yardımsever ve sezgisel olabiliriz. Rüyalarımızda önemli mesajlar alabilir ve içimize doğan şeyler gerçekleşebilir. Din, felsefe ve astroloji gibi derin konulara yoğunlaşabiliriz.

Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir. Hafta sonu ise Ay Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, yeni girişimler için kendimizi hazır hissedebiliriz. Enerji dolu olabilir ve çok istekli olduğumuz bir konuda harekete geçebiliriz. Çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışma ve kavgalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi, enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

KOÇ: Sakin ve anlayışlı kalmanız gereken bu hafta karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir ama yine de acele karar almazsanız çok daha doğru hareket edebileceksiniz.

BOĞA: Sabırlı olmanın faydasını bu hafta görebilir ve uzun zamandır beklediğiniz bir haber gelebilir. Bir şeylerin artık hızlanması sizi motive edebilir.

İKİZLER: Bu hafta büyük bir kararsızlık yaşayabilir ve hangi yöne gideceğinize bir türlü karar veremeyebilirsiniz. İçinizden gelen sesi dinlemeniz daha doğru olabilir.

YENGEÇ: Çok duygusal ve hassas olacağınız bu hafta içinize doğan bir şeyin hızla gerçekleşmesi sizi şaşırtabilir ve bu çevrenizle paylaşarak onları da şaşırtabilirsiniz.

ASLAN: Lüks harcamalar yapmak isteyebilir ama bu konuda adım atmakta kararsız kalabilirsiniz. Biraz daha beklemek ve iyice ekonomi planı yaparak almak istediğiniz şeye yoğunlaşmanız faydalı olabilir.

BAŞAK: Çok çalışacağınız bu hafta biriken işleri yapabilir ayrıca başkalarının işlerine de yardım etmek zorunda kalabilirsiniz. Fazla çalışmaktan yorgun düşmemek için dinlenmeyi unutmayın.

TERAZİ: Aşk hayatınızda olumlu bir gelişme olabilir ve kendinizi yeni bir heyecanın içinde bulabilirsiniz. Bu duygular kalıcı olabilir ve gelecekle ilgili güzel planlar yapabilirsiniz.

AKREP: Sevdiğiniz kişinin ilgisi ve sevgisi ile çok keyifli bir hafta yaşayabilir, güzel bir sürpriz ile şımartılabilirsiniz. Beklenmedik planlara hazırlıklı olun, çılgın bir hafta olabilir.

YAY: Çok şanslı olacağınız bu hafta bir teklifle karşılaşabilir ve keyfiniz yerine gelebilir. Çok fazla konuşma ve yazışma yapmanız gerekebilir, yeni bir anlaşmaya imza atabilirsiniz.

OĞLAK: Çok çalışkan olacağınız bu hafta başladığınız bir işe büyük bir sorumlulukla yoğunlaşabilirsiniz. Bir konuda zorlanabilir ama üstesinden gelebilirsiniz.

KOVA: Seyahat planı yapabilir ya da hızlı bir kararla seyahate çıkabilirsiniz. Kendinizi farklı insanlar arasında bulabilir ama çok hızlı bir şekilde onlara uyum sağlayabilirsiniz.

BALIK: Eşiniz ya da sevgilinizle bu hafta çok fazla ilgilenmeniz ve onların işlerini yapmanız gerekebilir. Hayatınızdaki kişi bir sorunu sizin çözmenizi bekleyebilir.

Tüm yazılarını göster