60 yaşındakiler ile kadınları da askere alıyor

Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmalar yeniden hızlandı. Ermenistan ordusu, kayıplarının yerine asker bulamazken, 60 yaşındaki erkekler ile kadınları da askere almaya başladı.

 Dağlık Karabağ’da 8 bin askerini kaybeden Ermenistan’ın paralı asker de bulamadığı anlaşıldı. Çaresiz kalan Ermenistan’ın, 60 yaşındaki erkeklerle kadınları da askere aldığı ortaya çıktı.

MEGRİ’DEN İNSANLAR CEPHEYE ALINDI!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yetkililerinin tespitlerine göre, işgalci Ermenistan, Gacaran bölgesinden sonra Nahçıvan sınırındaki Megri bölgesinden, 20-60 yaşları arasındaki tüm erkeklerin askere alınması talimatını verdi.

Yine Ermenistan’ın Gajaran Belediye Başkanı Manvel Paramazyan, 20-60 yaş arası erkekleri silahlanmaya ve Gajara'yı savunmaya çağırdı.

ERMENİSTAN’IN TANINMIŞ KAYIPLARI DEVAM EDİYOR!

Öte yandan Ermenistan, Dağlık Karabağ’daki çatışmalarda tanınmış isimlerini kaybetmeye devam ediyor.

Ermenistan Parlamentosunun 63 yaşındaki üyesi Sasun Mikayilyan’ın, Azerbaycan ordusunun açtığı topçu ateşi sonucu ağır yaralandığı öğrenildi.

İlk Karabağ savaşına katılan ve birkaç gün önce savaşmaya gelen Mikayilyan’ın Ermeni terör örgütü "Yerkrap" ı yeniden bir araya getirdiğine dikkat çekildi.

Yine Ermeni Hava Kuvvetleri albayı Vyacheslav Vaskovsky, Dağlık Karabağ'ın sözde Başsavcısı Karen Ararat Grigoryan, Ermeni futbolcu Grigoryan İşkhan’ın öldürüldüğü açıklandı.

ERMENİ TABUR  KOMUTANI KAYIP

Diğer yandan Ermeni ordusunun bir başka tabur komutanı kayıp olduğu anlaşıldı.Ermeni aktör Sargis Grigoryan, Facebook sayfasında şunları söyledi:

"Sağdaki tabur komutanım Mher Stepanyan ve sol tabur şefim Samvel Abgaryan. Komutanım kayboldu ve Abgaryan yaralandı. "

ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Meteoroloji'den 6 il için sarı kodlu uyarı! Şaşırtan artış! Türkiye turizmde Fransa’yı geçecek
Sonraki Haber