6 Mart banko İddaa tahminleri!

Ekibimiz 6 Mart Çarşamba günü için banko İddaa tahminlerini sizin için hazırlardı. İşte günün banko İddaa tahminler.

Ekibimiz günün İddaa bülteninden cazip fırsat maçlarını buldu. İşte bugüne dair 3 banko iddaa tahminini:

ARS.TULA-ORENBURG İDDAA TAHMİNİ

Rusya Kupası’nda çeyrek final maçları iki ayaklı eliminasyon sistemine göre gerçekleştirilecek. Şimdi rövanş müsabakaları yapılacak. İlk ayakta Arsenal Tula, Orenburg’u 4-2 devirerek büyük bir avantaj sağlamıştı. Yeniden start alan Rusya Ligi’nde de CSKA Moskova’yı evlerinde 2-0 devirerek moral depoladılar. Rövanşta risk almak zorundaki Orenburg karşısında savunmaya çekilerek kontrataktan fol fırsatı ararlar. Bir kez daha zafere uzanarak üst tura çıkmayı başarırlar.

RUBİN KAZAN-LOKOMOTİV İDDAA TAHMİNİ

Lokomotiv Moskova, Rusya Kupası’nın ilk maçında Rubin Kazan’ı 1-0 yenmişti. Avantajı elde ettiler fakat işi tamamen bitirdiler diyemeyiz. Rubin Kazan içeride tur için savaşacaktır. Tarafların son yıllardaki kapışmaları genellikle kısır geçiyor. Ligdeki mücadele de 0-0 bitmişti. Ev sahibi ekip ilk devrede fazla risk almaz. Konuk ekip skor avantajına sahip olduğu için zaten savunma ağırlıklı oynayacaktır. İlk devrede eşitlik bozulmaz.

VİTRE-NANTES İDDAA TAHMİNİ

Fransa Kupası’nda, PSG, Rennes ve Lyon, yarı finale çıktı. Vizeyi alacak son takım bu maçtan sonra belli olacak. Kupalar genellikle sürprizlere gebedir ancak Vitre’nin bu tura kadar hep vasat ekipleri elediği atlanmasın. İlk kez böylesi güçlü bir ekiple kapışacaklar. Nantes favori ancak galibiyetine açılan oran düşük. ‘TGS 2-3’ seçimi alternatif olabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Özgür Özel arasında görüşme olacak mı? MKE Ankaragücü - Beşiktaş | İlk yarı oynanıyor TFF, Süper Lig'de 33. haftanı VAR kayıtlarını yayınladı!
Sonraki Haber