6 Ağustos Gram altın ne kadar? Gram altın neden yükseliyor?

Gram altından rekor! 6 Ağustos Gram altın ne kadar oldu? Gram altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altının gram fiyatı 6 Ağustos tarihinde 481 liraya kadar çıktı. Aynı anlarda çeyrek altın 787 liradan, cumhuriyet altını 3.202 liradan işlem görüyor. Gram altın neden yükseliyor?

Gram altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altının gram fiyatı 6 Ağustos tarihinde 481 liraya kadar çıktı. Aynı anlarda çeyrek altın 787 liradan, cumhuriyet altını 3.202 liradan işlem görüyor. Gram altın ne kadar oldu?

Gram altından rekorlar peş peşe geliyor. 6 Ağustos tarihinde gram altın rekor kırarak 481 liraya kadar çıktı. Bunun yanında çeyrek altın 787 liradan, cumhuriyet altını 3.202 liradan satılmaya başlandı.

GRAM ALTIN NEDEN YÜKSELİYOR?

Gedik Yatırım Yatırım Danışmanı Onurcan Bal açıklamasında gram altın fiyatlarının neden yükseldiğine dair bilgiler verdi. Onurcan Bal, Yurt içindeki gram altın fiyatlarına baktığımızda ise son aylarda ons altında etkili olan yükselişlere bağlı olarak pozitif bir seyrin izlendiği ve tarihi zirvelerin yenilendiği görülmektedir. Temmuz ayının son haftasında Dolar/TL kurunda da yaşanan yükselişler gram altın fiyatlarını destekleyen bir diğer gelişmedir. Pozitif teknik görünümün korunduğu ve tarihi zirvelerden işlem gören gram altında, ons altın ve kur tarafındaki hareketler belirleyici olmaya devam edecektir.

Ons altın ve kur tarafında yükselişlerin devam etmesi durumunda tarihi zirvelerin yenilenmeye devam edileceği gram altında, 465.55-468.05 TL ve 478.50 TL seviyeleri direnç olarak izlenebilir. Olası kâr satışlarında ise 455.00-448.30 TL ve 444.25 TL seviyeleri kısa vadeli destek seviyeleridir.” İfadelerine yer verdi.

Fitch'ten Türkiye'ye uyarı Adana Demirspor - Galatasaray maçına Portekizli VAR hakemi atandı Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı!
Sonraki Haber