'56 bin TL karşılığında' iyileşmiş insanlara yeniden Koronavirüs bulaştırılacak!

Dünya genelinde yayılan Koronavirüsü engellemek için araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İngiltere'den gelen bir bilgiye göre Oxford Üniversitesi Koronavirüsü atlatmış kişilere tekrar Koronavirüs bulaştıracağı bir klinik deneme yapacak. Üniversite bu araştırma için yeniden Koronavirüs hastası olmayı kabul edecek gönüllüler arıyor. Gönüllü olmak isteyenlere ise 56 bin 750 TL ödeme yapılacak.

Koronavirüsü engellemek için başlatılan aşı çalışmaları dünya genelinde hız kesmeden devam ediyor. Vaka sayılarının giderek artık gösterdiği İngiltere'de ise Oxford Üniversitesi ilginç bir klinik deneme yapacağını duyurdu. İnsanların yeniden Koronavirüse yakalanmamasını için araştırma yapacak olan Üniversite Koronavirüs geçiren hastalara bilinçli olarak tekrar Koronavirüs bulaştıracak. Bu tuhaf araştırma için gönüllü olmak isteyenlere, üniversite 5 bin sterlin yani yaklaşık 56 bin 750 TL ödeyecek.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık kasayı dolduracak: 30 milyon euro Kirada yüzde 25 sınırı kalkarsa zam oranı ne olacak? 16 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... ''Ablamın babası medya dünyasından çok ünlü biri'' demişti! İşte Erdoğan'la Şimşek arasında seçim dengelerini değiştiren o konuşma Galatasaray ikinci yarı açıldı, zirveyi geri aldı!